Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓαστρονομίαΚατέρριψε κάθε ρεκόρ η προσέλευση του κόσμου, στην Γιορτή Γιαπρακιού 2018

Κατέρριψε κάθε ρεκόρ η προσέλευση του κόσμου, στην Γιορτή Γιαπρακιού 2018

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία και καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ η προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχή χρονιά η Γιορτή Γιαπρακιού 2018, η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου ‘Το Σπήλαιο’, την τοπική κοινότητα Σαλάκου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμου Ρόδου και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, την προετοιμασία παρασκευής παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά ξένοι επισκέπτες του νησιού, ο Κοσμήτορας του Slow Food Αττικής Γρηγόρης Χριστοδούλου και η δημοσιογράφος γεύσης Κατερίνα Βνάτσιου εκπροσωπώντας της Athens Voice, καθώς και το σύνολο των ντόπιων δημοσιογράφων .

Το Σάββατο 25 Αύγουστου πάνω από 4000 χιλιάδες κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιακος, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημαρκος, ο Βουλευτής κ. Γακης, το σύνολο των αντιπεριφερειαρχών , αντιδημάρχων, περιφερειακών, δημοτικών συμβούλων, τοπικών πρόεδρων, αλλά και αρκετών πολιτικών προσώπων. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, όλους τους χορηγούς που κάθε χρόνο ενισχύουν την εκδήλωση, αλλά πάνω από όλα θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε χρόνο, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να πραγματοποιούμε αυτό το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός.

Ευχαριστούμε πολύ τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σιαννών, Μονολίθου, Φανών, Πλατανιών, Ιστρίου, Απολλώνων, Καλαβαρδών και των Αθλητικό Σύλλογο Διμυλιάς για τη παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων τους, τον Μανώλη Ζερβό για την παραχώρηση του φορτηγού του και την δημοσιογράφο Άννα Σαρρή για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -

Η «Γιορτή Γιαπρακιού» αποτελεί πλέον ένα θεσμό μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο γαστρονομικός πολιτισμός του νησιού μας τόσο στην Ελλάδα, αλλά πλέων και στο εξωτερικό, αποτελώντας τον καλύτερο πρέσβη της γεύσης στο νησί μας !!!!

 

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις