Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΑπόψε η Κοπή της Πίτας του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο και...

Απόψε η Κοπή της Πίτας του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο και η Απονομή των Ετήσιων Βραβείων του Σπτιιού

- Διαφήμιση -

Με μία λιτή εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Plaza, θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της Πίτας του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο για το 2019 και θα απονεμηθούν τα Βραβεία του Σπιτιού της Ευρώπης για το 2018, την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019, στις 19:30.

Τα Βραβεία του Σπιτιού της Ευρώπης είναι ένα νέος θεσμός! Κάθε χρόνο θα απονέμονται σε φορείς, επιχειρήσεις και πρόσωπα που μέσα από τη συνεργασία τους με το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο συνέβαλαν στην προώθηση των καταστατικών σκοπών του και στην επιτυχή διεξαγωγή των πολλαπλών δράσεων του Σπιτιού.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

– Καλωσόρισμα / Απολογισμός 2018 / Προγραμματισμός 2019

- Διαφήμιση -

– Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

– Απονομή Βραβείων 2018

– Σύντομο Μουσικό Πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσει ξανά μαζί, στο ετήσιο αυτό ραντεβού, τους φίλους και τα μέλη του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, ώστε να να ενημερωθούν για το έργο που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, να τιμηθούν όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση αυτού του έργου και φυσικά, να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες δράσεις για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση τα μέλη και οι φίλοι του Σπιτιού θα μπορούν να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, να εγγραφούν ως μέλη και να μάθουν κι άλλους τρόπους για την ενίσχυση του έργου του Σπιτιού, αλλά και πως να εμπλακούν ενεργότερα σε αυτό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα