Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕκθέσεις / Τέχνη1ο Φωτογραφικό Φεστιβάλ Ν.Αιγαίου

1ο Φωτογραφικό Φεστιβάλ Ν.Αιγαίου

- Διαφήμιση -
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το – Φωτογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ρόδου “Rhodes Photolab” με την συμβολή του περιοδικού “Φωτογράφος” με υπεύθυνη την (πτυχιούχο Φωτογράφο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής) Αργυρώ Χρυσάνθου και τον Νεοσύστατο Σύλλογο “PHOTO-SYNTHESIS | S.AEGEAN” διοργανώνουν το 1ο Φωτογραφικό Φεστιβάλ | Ν.Αιγαίου.
Το PHOTO- FestiVaL θα λάβει χώρα στην τοποθεσία : Ρόδος, Μεσαιωνική Πόλη, Προμαχώνας Αγίου Γεωργίου τον Μήνα : Ιούλιο Ημερομηνία : 13.07.2019 & 14.07.2019.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικούς καλεσμένους, έκθεση φωτογραφίας μαθητών του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Ρόδου, διαλέξεις, live φωτογράφηση, νέες φωτογραφικές μηχανές, φωτογραφικά δώρα. Το Photo EVENT έχει ως κύριο στόχο να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό πυρήνα στο Ν.Αιγαίο ώστε να έχουν την δυνατότητα οι φίλοι της φωτογραφίας, οι ερασιτέχνες φωτογράφοι, οι επαγγελματίες φωτογράφοι, να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικά γεγονότα να ενημερωθούν στον τομέα των Φωτογραφικών, να αποκτήσουν γνώσεις μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό διήμερο.
Είσοδος Ελεύθερη
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
Rhodes Photolab
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΡΌΔΟΥ
- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις