Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineBest in Rhodes | Reader's Choice AwardsΟλοκληρώνεται η πρώτη φάση της ανοικτής ψηφοφορίας για την θεματική “Κορυφαίες Επιλογές”...

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της ανοικτής ψηφοφορίας για την θεματική “Κορυφαίες Επιλογές” των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards

- Διαφήμιση -

Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, στις 23:59:59, ολοκληρώνεται και τυπικά η Πρώτη Φάση της ανοικτής ψηφοφορίας που τρέχει ήδη από τις 10/01/2020, οπότε και οι κάτοικοι και οι φίλοι της Ρόδου κλήθηκαν να υποδείξουν σε ανοικτό ερωτηματολόγιο τις Κορυφαίες Επιλογές του σε μία σειρά από δημοφιλή προϊόντα, όπως ο καλύτερος καφές, το καλύτερο παγωτό, το καλύτερο σουβλάκι, το καλύτερο κρασί ή το καλύτερο burger.

Με το κλείσιμο της ψηφοφορίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της διαδικασίας, θα προχωρήσει στην επεξεργασία των δεδομένων και θα αναδείξει τις πέντε κορυφαίες επιχειρήσεις σε κάθε κατηγορία, οι οποίες θα τεθούν εκ νέου προς ψήφιση στο Ροδιακό Διαδικτυακό κοινό, από τις 07 έως και τις 16/02/2020, με σκοπό να αναδειχθούν οι καλύτερες σε κάθε κατηγορία, πάντα σύμφωνα με την γνώμη των κατοίκων και επισκεπτών της Ρόδου.

Μέχρι σήμερα, δεκαπέντε και πλέον ημέρες ανοικτής ψηφοφορίας, οι διοργανωτές της διαδικασίας δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κοινού. Η προσέλευση βασίζεται στην εκστρατεία ενημέρωσης των διοργανωτών, των χορηγών επικοινωνίας και των ίδιων των επιχειρήσεων που πιθανόν θέλουν να επιδιώξουν μία αντίστοιχη διάκριση. Υπενθυμίζεται, ότι η διαδικασία ψήφισης είναι μία θωρακισμένη τεχνικά και δεοντολογικά διαδικασία που δεν επιτρέπει πολλαπλές ψήφους, και είναι εντελώς ανώνυμη για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία και διενεργείται μέσα από το δημοφιλές εργαλείο Google Forms.

Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διαδικασίας Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards έχει το rhodes.online, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιδιοκτησίας της mgk.advertising. Την προσπάθεια στηρίζουν τεχνικά το Nettings Agency, ως Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας-Ελίζας Θεοδώρου ως νομικός σύμβουλος, το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project, ως σύμβουλος μεθοδολογίας και το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο Iraklidis & associates.

Την προσπάθεια ήδη στηρίζουν επίσης ως χορηγοί επικοινωνίας: η εφημερίδα Δημοκρατική, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Notos News 97,8, Top FM Δωδεκανήσου 102,4, Μελωδία Ρόδου 104,9, το περιοδικό Λωτός και οι ιστοσελίδες RodosEvents.gr, Rodos.Nu, flust.gr και Rhodes in Style.
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα