Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΤο Περιφερειακό Φυτώριο Ρόδου έκοψε την πίτα του

Το Περιφερειακό Φυτώριο Ρόδου έκοψε την πίτα του

- Διαφήμιση -

Τη βασιλόπιτά της έκοψε η διοίκηση και το προσωπικό του Περιφερειακού Φυτωρίου Ρόδου στα νέα γραφεία της διοίκησης (στο κτήριο του Εδαφολογικού Εργαστηρίου) την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι. Πριν την κοπή της πίτας συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Φυτωρίου και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητάς του μεταξύ των οποίων ο οικονομικός απολογισμός του 2019 (έκανε εκτενή ενημέρωση ο λογιστής του Φυτωρίου Τσαμπίκος Αϊβάζης), ο προγραμματισμός και οι στόχοι για το 2020 (από το διευθυντή του Φυτωρίου Νίκο Ρένεση, η εργολαβία βελτίωσης του χώρου των σφαγείων, η αξιοποίηση των ανακαινισμένων ιταλικών θερμοκηπίων και η δυνατότητα δημιουργίας βοτανικού κήπου. Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η μεγάλη συμβολή του Περιφερειακού Φυτωρίου στην κοινωνική ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος με τη δωρεάν παραχώρηση σε σχολεία, φορείς και συλλόγους εκατοντάδων φυτών και δένδρων για δενδροφύτευση, τις ξεναγήσεις και τις ενημερωτικές ημερίδες σε μαθητές και ξένους επισκέπτες και συμπολίτες μας. Εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικού του Φυτωρίου κλήθηκαν να παραστούν στην κοπή της πίτας οι τέως πρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Δημοτικού Φυτωρίου, και  κτηνοτρόφοι και έμποροι κρεάτων οι οποίοι συνεργάζονται με το Περιφερειακό σφαγείο ενώ τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου αρμόδιος και για θέματα περιβάλλοντος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Φυτωρίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ Ευστρατίου ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό για το έργο που επιτελούν και μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη, ο κ. Ζανεττίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Ευστάθιος Μαραγκός, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Μηνατσής, οι τέως πρόεδροι Μιχάλης Μπαριανάκης και Τζένη Φάκκα και οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Φυτωρίου.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μηνατσής ευχαρίστησε θερμά ευχαρίστησε τον κ. Ευστρατίου ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά της διοίκησης να διαθέσει επί τριήμερο σκαπτικά μηχανήματα της Περιφέρειας για τον καθαρισμό και την ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου στο κτήριο των νέων γραφείων της Διοίκησης καθώς επίσης τους υπαλλήλους της Περιφέρειας και χειριστές των μηχανημάτων Μιχάλη Περνάρη και Ντίνο Σισαμή η οποίοι με συνέπεια και εμπειρία έκαναν σημαντική δουλειά για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του κτηρίου. Ακόμη θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν και στο προσωπικό του Φυτωρίου και στον χημικό Χρήστο Πηδιάκη.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

- Διαφήμιση -

Με πρόταση του Διευθύνοντα Συμβούλου τιμήθηκαν με πλακέτες για τη μακρόχρονη συνεπή και αγαστή συνεργασία τους με το Περιφερειακό Φυτώριο οι αδελφοί Κώστας και Παναγιώτης Θυριάκης και ο Γιώργος Στρατής. Οι τιμηθέντες ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της διοίκησης του φυτωρίου να γίνει κοινή συνάντηση με τους κτηνοτρόφους, παραγωγούς κρέατος και εμπόρους και να συζητηθούν θέματα που τους απασχολούν αφού εξάλλου αυτή είναι και η θέση και εντολή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου να στηριχθούν και να διευκολυνθούν οι παραγωγοί του τόπου μας. Η συνάντηση θα προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα