Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΟι LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ ΡΟΔΟΥ τίμησαν τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”...

Οι LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ ΡΟΔΟΥ τίμησαν τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” για την μεγάλη προσφορά του στον τομέα της υγείας

- Διαφήμιση -

Στις 5 Νοεμβρίου 2020, η ΛΕΣΧΗ LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ ΡΟΔΟΥ, δια της προέδρου της Κυρίας    Μαρίας Μπαφίτη, παρουσία της κυβερνήτου LIONS 117 Λεσχών Νοτίου Ελλάδος και Κύπρου  κυρίας Δασκαλάκη και στελεχών της, του Δ.Σ. και μελών των LIONS ΗλΙΟΥΣΑ ΡΟΔΟΥ, τίμησαν τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου Ρόδου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”.

Η πρόεδρος των LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ, κυρία Μπαφίτη Μαρία, αφού έκανε ένα σύντομο  απολογισμό του έργου της ΛΕΣΧΗΣ του νέου Δ..Σ. για το 6μηνο που έχουν αναλάβει,  μίλησε με τα καλλίτερα λόγια για το έργο του συλλόγου μας και κάλεσε την πρόεδρο του φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- κυρία Αναστασία Σταυριανού, να  παραλάβει τιμητική πλακέτα.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού συλλόγου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ κυρία Σταυριανού Αναστασία πήρε τον λόγο και ανέφερε τα ακόλουθα:

<<Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή και αναγνώριση του πολύχρονου αγώνα που δίνουμε για  την Υγεία. Το μυστικό της επιτυχίας μας νομίζω είναι ο αλληλοσεβασμός μεταξύ μας και η ειλικρίνεια. Παρόλη την οικονομική κρίση και την πανδημία, εξακολουθούμε να έχουμε  οράματα για μια καλλίτερη ΡΟΔΟ, μια καλλίτερη ΕΛΛΑΔΑ, με καλλίτερες δομές υγείας, υπέρ  των Ασθενών.

- Διαφήμιση -

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα συγκινητική για μένα, με πολλά ανάμικτα συναισθήματα και  δεν σας κρύβω το μεγαλύτερο βάρος ευθυνών και τον προβληματισμό μου για το ΑΥΡΙΟ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς εκ μέρους του Δ.Σ. και εμού προσωπικά, για την αγάπη και την εκτίμησή σας.

Μας ενώνουν οι αγώνες μας για την υγεία και τον ανθρωπισμό, ο αλληλοσεβασμός, οι  καθαρές σκέψεις και οι κοινές αγωνίες για ένα καλλίτερο μέλλον της κοινωνίας.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ομοψυχία-με κοινά οράματα-με ειλικρίνεια- για την βελτίωση της λειτουργίας των νοσοκομείων- εφοδιάζοντας τους γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό.

Θα συνεχίσουμε με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα το έργο μας, αναλογιζόμενοι τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι ελλείψεις νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καλή λειτουργία των νοσοκομείων

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμή και την σημερινή επιβράβευση του έργου μας,  από ένα σύλλογο κολοσσιαίο, με ιστορία 100 χρόνων, σαν τον δικόν σας, κυρία Μπαφίτη,  είναι τιμή για μας.>>

- Διαφήμιση -

Η βραδιά συνεχίστηκε με δείπνο, χαλαρή μουσική, με συγχαρητήρια από τους νυν και τέως  κυβερνήτες των LIONS και γνωριμία των μελών των 2 συλλόγων.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Η πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου Παραδεισίου

Αναστασία Σταυριανού

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις