ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣυνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό με «Drive through Rapid testings»

Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό με «Drive through Rapid testings»

Στην Παστίδα αύριο και στην πόλη της Ρόδου το Σαββατοκύριακο

Οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και τις επόμενες τρεις ημέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στη Ρόδο.

  • Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για τον σκοπό αυτόν στην Παστίδα, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου, από τις 11:30 έως τις 14:30.
  • Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στο πάρκινγκ του αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα, στο Καρακόνερο, από τις 10:00 έως τις 14:30 και
  • Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο κτήριο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, Πλατεία Ελευθερίας 1 (Διοικητήριο) από τις 10:00 έως τις 14:30.

«Συνεχίζουμε μαζί με τον ΕΟΔΥ τους δωρεάν ελέγχους covid -19 για να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Τον τελευταίο μήνα, παρά τους μαζικούς έλεγχους, η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν τα νησιά είναι ικανοποιητική, με χαμηλά νούμερα στα θετικά κρούσματα. Αυτό κυρίως οφείλεται στην τήρηση των μέτρων από τους συμπολίτες μας αλλά και στους εντατικούς, μαζικούς ελέγχους που γίνονται καθημερινά. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και παρακαλώ όλους να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα και τις αποστάσεις για να μας βρει ο νέος χρόνος όλους εδώ και υγιείς» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χαρούλα Γιασιράνη.

 

Το Γραφείο Τύπου

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα