Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΕπίσκεψη του αντιδήμαρχου Αλεξ. Κολιάδη στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

Επίσκεψη του αντιδήμαρχου Αλεξ. Κολιάδη στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου

- Διαφήμιση -

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία έγινε σήμερα δεκτός, στο Μουσικό Σχολείο, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Σε συνέχεια άλλων εποικοδομητικών συναντήσεων και συνεργασιών της Διεύθυνσης του Σχολείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με στελέχη του Δήμου και της Περιφέρειας (πχ αντιδημάρχους οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη, παιδείας κ. Στράτο Καρίκη, σχολικών κτιρίων κ. Θανάση Βυρίνη, πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου, δημοτικό σύμβουλο κ. Σάββα Καραταπάνη, αντιπεριφερειάρχη παιδείας κ. Γιάννη Κρητικό κλπ), πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.

Η επίσκεψη του κ. Κολιάδη ανανέωσε τις άριστες σχέσεις επικοινωνίας και συνεργασίας του ΔΟΠΑΡ με το Μουσικό Σχολείο, ενός χώρου παιδείας, αλλά και πολιτισμού. Ο κ. Κολιάδης συζήτησε με τον Διευθυντή κ. Νικήτα Χρυσοχό, τους υποδιευθυντές και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων την προοπτική κοινών εκδηλώσεων, ειδικά φέτος που ο ελληνισμός γιορτάζει την 200ή επέτειο της εθνικοαπελευθερωτικής επανάστασης του 1821, όταν φυσικά το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, ζητήθηκε από τον κ. Κολιάδη η δική του συμβολή, ως μέλους της διοίκησης του Δήμου, στην αντιμετώπιση μιας σειράς σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές ιδίως υποδομές του σχολείου. Ο αντιδήμαρχος αφού συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, μαθητές, μαθήτριες και μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την υφιστάμενη κατάσταση και διαβεβαίωσε για την άμεση ανάληψη δράσης, σε συνεργασία όπου απαιτείται με άλλους αρμόδιους για θέματα παιδείας συναδέλφους του.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.