ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΤρία ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων για τη λειτουργίας τους σε συνθήκες...

Τρία ενημερωτικά σεμινάρια καθοδήγησης των επιχειρήσεων για τη λειτουργίας τους σε συνθήκες covid-19

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής τους σε σεμινάρια στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Καθοδήγηση των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19”, που υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για τα Επιμελητήρια της Χώρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον covid-19.

Τα σεμινάρια αφορούν τους εξής κλάδους: τη μεταποίηση τροφίμων, το λιανικό εμπόριο, τις υπηρεσίες και τα τουριστικά καταλύματα και στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Μεταποίηση Τροφίμων: 9/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.
  • Λιανικό Εμπόριο και Υπηρεσίες: 12/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.
  • Τουριστικά καταλύματα και Εστίαση: 14/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

Οι επιχειρήσεις της Δωδεκανήσου θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις διαδικασίες, την προετοιμασία επαναλειτουργίας τους, τις συνθήκες για την ασφαλή δραστηριοποίησή τους, καθώς και τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον COVID -19 τόσο για τους ίδιους τους επιχειρηματίες όσο και για τους πελάτες και επισκέπτες τους.

Οι επιχειρήσεις μας χρειάζονται το σεμινάριο για  την ομαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, τη μέγιστη δυνατή συμβολή τους στη θωράκιση της υγείας των εργαζομένων και των επισκεπτών τους, την ετοιμότητά τους αλλά και τη μείωση του υγειονομικού και οικονομικού τους ρίσκου.

Για την εκδήλωση σχετικού ενδιαφέροντος παρακολούθησης του σεμιναρίου πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfllFGUfWhqkK5Z_Lyo8F3fdifZehmSZeflIkxVRNkiD4WkFw/viewform?usp=pp_url

ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητήριου www.ebed.gr για το σχετικό σύνδεσμο και τις λεπτομέρειες συμμετοχής, για να σας αποσταλούν όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Απάντηση

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα