Σχετικά άρθρα

Historica 2021

Η ιστορική βόλτα με τα ποδήλατα είναι από τα πλέον σημαντικά θεματικά κεφάλαια της Historica 2021, που θα γίνει στη Ρόδο από 7 έως 10 Οκτωβρίου 2021. Η ποδηλατοβόλτα αποτελεί παράδοση και φυσικά σε νέα διαδρομή οι παλιές δόξες της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές περασμένων δεκαετιών, που μόνο η Historica μπορεί να προσφέρει…

Πόσο μεγάλη σημασία μπορεί να έχει για ορισμένες από τις δόξες της ελληνικής και ευρωπαϊκής ποδηλασίας μία βόλτα χιλιομέτρων; Αν πρόκειται για μία συνάντηση, για ένα μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού, λογικά τεράστια. Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 όλοι αυτοί που έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα τα ονόματα τους στο άθλημα της ποδηλασίας, θα θυμηθούν τα παλιά και θα κάνουν μία ξεχωριστή βόλτα σε διαδρομή που θα καθοριστεί από τους διοργανωτές στην οδό Ρόδου- Καλλιθέας και όχι μόνο.

Μια όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, μία βόλτα, που θα θυμίσει ωραίες και μοναδικές στιγμές, βγαλμένες από μία άλλη εποχή. Η βόλτα θα ξεκινήσει το πρωί της 9ης Οκτωβρίου, με την παρουσία Ελλήνων και ξένων ποδηλατών με προορισμό προς την Καλλιθέα και στη συνέχεια την επιστροφή στην πόλη της Ρόδου. Μία διαδρομή τόσο όμορφη και ξεχωριστή, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω, όταν οι ίδιοι οι ποδηλάτες έγραφαν τη δική τους ιστορία. Προσεχώς ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος θα ανακοινώσει τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες που θα συμμετέχει στην 3η Historica.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 20 =

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα