ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΕκ νέου στην επιτροπή Συντονισμού και Παρακολούθησης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2014...

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Εκ νέου στην επιτροπή Συντονισμού και Παρακολούθησης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2014 -2020 ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Ανανεώθηκε η θητεία του Φιλήμονα Ζαννετίδη στην επιτροπή συντονισμού, παρακολούθησης και κατάθεσης προτάσεων για την πορεία του ΠΑΑ 2014-2020 μέχρι 31/12/2022.

Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ενώ συμμετέχουν στελέχη της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης, οι περιφερειάρχες Ηπείρου, Κρήτης και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες από άλλες περιφέρειες της χώρας.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με συγκεκριμένες στοχεύσεις να αναζωογονήσουμε την ύπαιθρο και τον πρωτογενή τομέα στα νησιά μας.

Η απορρόφηση των πόρων που έχουν εκχωρηθεί στις περιφέρειες είναι το κύριο μέλημα αυτής της επιτροπής στα μέτρα που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μέχρι τώρα στη περιφέρεια μας γιατί έχουμε καταφέρει, παρά την τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, όχι μόνο να απορροφήσουμε τους ήδη εκχωρημένους πόρους και να γίνουν όλες οι αιτήσεις των υποβληθέντων επενδυτικών σχεδίων δεκτές, αλλά και να τις αυξήσουμε, με αποτέλεσμα στη δύση αυτού του προγράμματος να έχουμε εκ νέου προκηρύξεις μέτρων.

Ευχαριστώ τον Υπουργό και τον Περιφερειάρχη μας για την εμπιστοσύνη τους».

 

Το Γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα