ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΠραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Σχετικά άρθρα

Featured Artist

Πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κατά το οποίο εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και αποφασίστηκαν τα εξής:

• την Κυριακή 24/10/2021 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου μέσω τηλεδιάσκεψης.

• την Τρίτη 09/11/2021 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβούλιου δια ζώσης (17:00-20:00) στο γραφείο της ΟΠΣ.

• οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ θα γίνονται δεκτές μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση opsrodou@gmail.com από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2021.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η συνεργασία μας με άλλες ομοσπονδίες ήταν καθοριστική, ώστε να δοθεί η άδεια και να ετοιμαστούν τα πρωτόκολλα για την επανεκκίνηση, έστω και με μέτρα προστασίας, από τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Πολιτισμός είναι από τους τομείς που επλήγησαν πολύ την περίοδο της πανδημίας. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ήταν σε αδράνεια, αλλά δεν ήταν κλειστοί. Η επικοινωνία μας ήταν συχνή, προσπαθώντας να δώσουμε διεξόδους στην αδράνεια και ιδέες όπως καταγραφή λαογραφικών στοιχείων και παραδοσιακής μουσικής, συντήρηση αιθουσών, υλοποίηση προγραμμάτων κτλ. Επανεκκίνηση λοιπόν, με προσοχή και μέτρα προστασίας. Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου θα οργανώσει μια σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς για να συμπαρασταθούμε ακόμα καλύτερα στο έργο των Συλλόγων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα άρθρα