ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:..«Στον αγώνα για τη ζωή, είμαστε όλοι μαζί!»

Μοιράσου

ΤΕΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:..«Στον αγώνα για τη ζωή, είμαστε όλοι μαζί!»

Διαφήμιση

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, ο Τομέας Nέων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς αλλά και της ευαισθησίας που έχουν επιδείξει οι μηχανικοί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διοργανώνει εκδήλωση στήριξης στον αγώνα του συλλόγου «Η Ρόδος για τη ζωή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Βarajar στο κέντρο της πόλης και θα ξεκινήσει στις 19.00. Μια βραδιά αφιερωμένη στον δύσκολο αγώνα της υγείας, με μοναδικό στόχο την αγορά μηχανημάτων ζωτικής σημασίας για τους νησιώτες (συγκεκριμένα θερμοκοιτίδα αεροδιακομιδών για την μεταφορά νεογνών και πολυθρόνα θεραπείας για το Ογκολογικό Τμήμα του ΓΝΡ).

Σας προσκαλούμε, σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης για να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον δύσκολο αγώνα της υγείας.

  • Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο σύλλογο «Η Ρόδος για τη ζωή» για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.
  • θα διατίθενται t-shirt, για την ενίσχυση του συλλόγου «Η Ρόδος για τη ζωή».

Σημείωση: στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα. Η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, PCR ή rapidtest.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Τρεις σπουδαίες συναυλίες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Πολιτισμός, Καλλιτεχνία και Δημιουργία: Ένας δεκαετής κύκλος φωτός, ψυχής και ανιδιοτελούς εθελοντισμού
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr