Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΠρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νεκτάριου Σαντορινιού

- Διαφήμιση -

«Η χώρα μας βιώνει οικονομικές δυσκολίες και κοινωνικές ανισότητες που η πανδημία τις μεγεθύνει δραματικά. Εμείς μπορούμε να έχουμε ανοιχτές τις καρδιές μας σε όσους και όσες έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Να κρατήσουμε δυνατή την αλληλεγγύη και την ελπίδα μας, να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, με αισιοδοξία, ανθρωπιά, σεβασμό και δικαιοσύνη.

Ο Ρίλκε έγραφε: «Και τώρα καλωσορίζουμε τον νέο χρόνο, γεμάτο με πράγματα που δεν έχουν υπάρξει ακόμα». Ας είναι αυτά τα νέα πράγματα, σπουδαία για όλο τον κόσμο! Ας γεμίσουν λοιπόν οι σελίδες του 2022 με τα όνειρά μας καμωμένα και τις προσδοκίες μας μετουσιωμένες σε δράσεις και δημιουργίες!

Εύχομαι από καρδιάς το 2022 να είναι θετικά ανατρεπτικό, να δώσει νέες προοπτικές, ατομικές και συλλογικές, να χαρίσει υγεία, χαμόγελα- χωρίς μάσκες-, δύναμη και προκοπή σε όλες και όλους!

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για καλές γιορτές και μια καλύτερη νέα χρονιά! Χρόνια γερά, χρόνια υγιή, ειρηνικά και ισότιμα!»

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις