Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
17.7 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣτράτος Καρίκης: «Το 2022 να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας, δημιουργικής εποχής»

Στράτος Καρίκης: «Το 2022 να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας, δημιουργικής εποχής»

- Διαφήμιση -

Άλλη μια χρονιά που επισκιάστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού φτάνει στο τέλος της και η έλευση του νέου έτους σηματοδοτεί την ελπίδα και την προσμονή να αφήσουμε πίσω μας τους περιορισμούς της καθημερινότητας που επιβάλει η νέα κανονικότητα και να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς.

Με αίσθημα αλληλεγγύης, αλληλοσεβασμού και ατομικής ευθύνης πρέπει να πορευτούμε μπροστά για να ξεπεράσουμε κάθε σκόπελο και να κάνουμε μία νέα αρχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, έχουμε χρέος να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και με  συλλογική δουλειά και δράση, να χαράξουμε μία αναπτυξιακή πορεία, να χαρίσουμε στη Ρόδο μας, σε αυτό το ευλογημένο νησί μία νέα προοπτική και ελπίδα. Η ανθρωπιά, η συνεργασία και η αμεσότητα αποτελούν βασικά συστατικά σε μία τέτοια προσπάθεια.

Ως δημοτική αρχή, πορευόμαστε με στρατηγική και συνέπεια, θέτοντας ως στόχο να αποτελέσει το 2022 την αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, μίας εποχής που θα δούμε να μετουσιώνεται σε πράξη το όραμα όλων μας για μία καλύτερη Ρόδο που θα λάμψει ξανά.

- Διαφήμιση -

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ροδίτισσες και στους Ροδίτες! Εύχομαι να είναι καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά 2022, γεμάτη υγεία, αγάπη, πρόοδο και ευημερία.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις