Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΓαστρονομίαΣυναντήσεις του Αντιδημάρχου Νίκου Καραμαρίτη με τις Διοικήσεις των Σωματείων Επιχειρηματιών &...

Συναντήσεις του Αντιδημάρχου Νίκου Καραμαρίτη με τις Διοικήσεις των Σωματείων Επιχειρηματιών & Επαγγελματιών Μ. Πόλης και των Εστιατόρων

- Διαφήμιση -

Διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Σωματείου Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου-ΣΕΕΜΠ, κ. Βασίλη Δοντά και μέλη της Διοίκησης, καθώς επίσης με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Δωδεκανήσου «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» κ. Γιάννη Κλούβα και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σταύρο Ζουρούδη είχε ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Καραμαρίτης.

Σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ευταξίας και καθαριότητας στη Μεσαιωνική Πόλη, στο Νιοχώρι και στο κέντρο της Πόλης. Ο κ. Καραμαρίτης δήλωσε ότι τόσο στην Παλιά Πόλη όσο και στην περιοχή του Νεοχωρίου θα συγκεντρώνουν σε καθημερινή βάση τα απορρίμματα από τις επιχειρήσεις εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα από ένα ηλεκτροκινούμενο και ένα συμβατικό όχημα αντίστοιχα.

Εστιάτορες και καταστηματάρχες, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό καθαριότητας, οφείλουν να διατηρούν τροχήλατους κάδους και να εναποθέτουν στα οχήματα τους σάκους των απορριμμάτων.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον, ο κ. Καραμαρίτης ενημέρωσε, ότι θα αυξηθεί η συχνότητα σάρωσης των σοκακιών στη Μ. Πόλη στο Νιοχώρι και στις γειτονιές της πόλης, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται πλύσεις του οδοστρώματος. Επίσης έχει ξεκινήσει η πλύση των κάδων απορριμμάτων ενώ έχουν παραγγελθεί νέοι κάδοι και νέα καλαθάκια που πρόκειται να τοποθετηθούν σύντομα σε όλο το νησί.

 

Εκ του γραφείου τύπου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις