ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΑισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στο Τραμπολίνο

Αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στο Τραμπολίνο

Σχετικά άρθρα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Γεωργίου Πάππου για την πρωτοβουλία του να εκτελεστούν αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στον βατήρα-σύμβολο της Ρόδου, το γνωστό σε όλους μας Τραμπολίνο.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, παρότι ως φορέας δεν έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα, κάλυψε όλα τα έξοδα για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Τραμπολίνο, αποδεικνύοντας ότι όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Χάρις στην πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Γεωργίου Πάππου, τον οποίον συγχαίρουμε δημοσίως, το σύμβολο της Ρόδου μας μπορεί να υποδέχεται και πάλι τους λουόμενους θυμίζοντας την παλιά του αίγλη, κι από σημείο εγκατάλειψης να γίνει ξανά σημείο αναφοράς.

Αυτές οι αξιόλογες πρωτοβουλίες μάς γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα, ότι αν αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τον τόπο μας όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, τότε σίγουρα θα καταφέρουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του και να τον κάνουμε καλύτερο για εμάς και για τους επισκέπτες μας.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα