Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
24.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΑπόλυτα ικανοποιημένοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus Days 2022

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus Days 2022

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Erasmus Days 2022 για την οποία η συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειακού Φυτωρίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού σχεδίου Erasmus+/ΚΑ229 με τίτλο: «Pour nos communautés, pour notre planète που υλοποίησε το 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο) με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ομάδας Erasmus.

Ο εορτασμός της τελετής λήξης πλαισιώθηκε από δενδροφύτευση στην αυλή του Γυμνασίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχαν  Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί και μαθητές εταιρικών σχολείων από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Το Περιφερειακό Φυτώριο ανέλαβε την μετακίνηση των Ευρωπαίων μαθητών και εκπαιδευτικών από τις 10/10 έως τις 14/10 βοηθώντας έτσι στην περιήγηση και ξενάγηση τους στο νησί της Ρόδου. Επίσης κάλυψε τα λειτουργικά έξοδα της δράσης ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα.

- Διαφήμιση -

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α Μιχάλης Λουλούς και το μέλος του ΔΣ του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α Ανθούλα Βελιάδη.

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.