Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
18 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΣυνάντηση Ζαννετίδη με τον πρόεδρο των μελισσοκόμων

Συνάντηση Ζαννετίδη με τον πρόεδρο των μελισσοκόμων

- Διαφήμιση -

Τον πρόεδρο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ρόδου κ. Σάββα Σαββούλη δέχθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης για μία εκτενή συζήτηση με τα θέματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους της Ρόδου.

Στην συζήτηση ο κ. Σαββούλης έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους της Ρόδου και έχουν να κάνουν με φορολογικά, με το παραεμπόριο και ζήτησε την χρονική αλλαγή των ενημερώσεων από τον ΕΛΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, καθώς και διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους.

Ο κ. Ζαννετίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο του συνεταιρισμού για τα προγράμματα που τρέχουν αυτή την περίοδο και αφορούν και τους μελισσοκόμους, όπως ο νέος αναπτυξιακός νόμος (ΦΕΚ 5052/27-9-2022 Αριθμ. Φύλλου 92195), που προβλέπει επιδοτήσεις σε επενδυτικά σχέδια που θα υποβληθούν έως το τέλος του έτους με ποσοστό 75% και αφορούν και τους μελισσοκόμους. Επίσης του ζήτησε να συμμετάσχουν μέλη του συλλόγου στις επόμενες εκθέσεις προβολής, προώθησης και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων που θα λάβει μέρος ή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Σαββούλης ευχαρίστησε την Περιφέρεια γιατί είναι συνεχώς κοντά στους παραγωγούς και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Ζαννετίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την καλή συνεργασία και τον διαβεβαίωσε για την προώθηση των αιτημάτων στους αρμόδιους φορείς.

  

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα