Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
17.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΑντώνης Γιαννικουρής: "Οφείλουμε σε όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν να είμαστε...

Αντώνης Γιαννικουρής: “Οφείλουμε σε όλους και όλες που μας εμπιστεύτηκαν να είμαστε στο πλευρό τους καθημερινά”

- Διαφήμιση -

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, παρέστη ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

Ο κος Γιαννικουρής, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του τόπου μας, χαρακτήρισε κοινό των αγώνα όλων και επισήμανε το χρέος όλων έναντι των νησιωτών μας, να ανταποκριθούν σε αυτή την αποστολή που τους έχει ανατεθεί, ξεπερνώντας αντιξοότητες και δυσκολίες και τη νέα χρονιά.

«Μπορεί τα προβλήματα να μην τελειώνουν ποτέ, αλλά ούτε και οι δικές μας δυνάμεις και αντοχές μειώνονται – σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δυναμικά παρόντες στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε – κατέληξε.»

Εκ μέρους του τεχνικού κόσμου στα Δωδεκάνησα, ο κος Αντώνης Γιαννικουρής ευχήθηκε, «Nα έχουμε μια νέα χρονιά γεμάτη από υγεία, σταθερότητα, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Μια χρονιά που θα είναι ταυτόσημη με επιτυχίες για τους στόχους που ο καθένας και η καθεμία από εμάς έχει βάλει. Μια χρονιά ελπιδοφόρα, καλύτερη και πιο παραγωγική από την προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα.

- Διαφήμιση -

Στο χέρι μας βρίσκονται όλα αυτά! Με επιμονή, με σχέδιο, με σωστό προγραμματισμό, με πίστη και με αφοσίωση στο έργο μας, αλλά κυρίως με συνεργασία όλα θα γίνουν πράξη – σημείωσε στον χαιρετισμό του.»

Τέλος δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά εκλογική, που θα κληθεί ο ελληνικός λαός να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα