Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
17.7 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησα«Δίπλα στους νησιώτες ο Αντώνης Γιαννικουρής πριν τον ερχομό του νέου έτους....

«Δίπλα στους νησιώτες ο Αντώνης Γιαννικουρής πριν τον ερχομό του νέου έτους. Επισκέψεις σε Κάλυμνο, Κω, Πάτμο και Λέρο»

- Διαφήμιση -

Σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων, μηχανικούς και κατοίκους στα νησιά Κάλυμνο, Κω, Πάτμο και Λέρο, είχε τις τελευταίες ημέρες, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας του στο βόρειο συγκρότημα του νομού μας.

Την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής επισκέφθηκε την Κάλυμνο, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και αρχών, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να ενημερώσει για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το νησί και αντίστοιχες ενέργειες ή παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί από την πλευρά του.

Την Τετάρτη, συναντήθηκε στην Κω με τον Έπαρχο Κω – Νισύρου κο Γιάννη Καμπανή, μαζί με τον πρόεδρο της Μόνιμης Επιτροπής Κω κο Γεώργιο Χρυσουλάκη, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές και ταυτόχρονα να συζητήσουν μεταξύ των άλλων για τη δυνατότητα δημιουργίας κλειστού κολυμβητηρίου στην Κω, έπειτα από την πρόθεση και το ενδιαφέρον για σχετική δωρεά που εξέφρασε γνωστός επιχειρηματίας της Κω.

Στην Κω επίσης, ο κος Γιαννικουρής, επισκέφθηκε χωριά του νησιού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους της περιοχής.

- Διαφήμιση -

Στο νησί της Πάτμου, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας του νησιού, μαζί με τον πρόεδρο κο Νικήτα Τσαμπαλάκη, με τον οποίο συζήτησαν την ένταξη του Κέντρου Υγείας στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με προϋπολογισμό που φθάνει το 1.500.000 ευρώ και τους τρόπους με τους οποίους το ΤΕΕ Δωδεκανήσου θα ενισχύσει την προσπάθεια αυτή.

Τέλος, στη Λέρο, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να μιλήσει και να ανταλλάξει ευχές, με μηχανικούς, με εκπροσώπους φορέων και τοπικών αρχών, με φίλους και κατοίκους του νησιού ενόψει του νέου έτους, ευχόμενος σε όλο τον κόσμο υγεία, πρόοδο, ευημερία, ειρήνη και πολλές επιτυχίες.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις