Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
13.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΤο ημερολόγιο του Δήμου Νισύρου για το 2023 αφιερωμένο στα παιδιά του...

Το ημερολόγιο του Δήμου Νισύρου για το 2023 αφιερωμένο στα παιδιά του Ομήρειου Δημοτικού σχολείου

- Διαφήμιση -

Καλή Χρονιά! Το ημερολόγιο για το 2023 του Δήμου Νισύρου έχει τεθεί σε κυκλοφορία. Το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Ομήρειου Δημοτικού σχολείου της Νισύρου. Η δημιουργός και καλλιτέχνιδα Ειρήνη Ροδοπούλου εμπνεύστηκε με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα το φετινό ημερολόγιο με εικόνες παιδικές αποτυπωμένες πάνω σε παλιά υφάσματα της Νισύρου.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, το μέλλον της Νισύρου, το μέλλον της Ελλάδας μας. Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος στον χαιρετισμό του αναφέρει:

Αγαπητές Νισυριές και αγαπητοί Νισύριοι,

Εύχομαι σε όλες και όλους το 2023 να είναι έτος γεμάτο υγεία, ευημερία και ειρήνη και υγεία. Εύχομαι η πανδημία, που συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί, να εξαφανιστεί από τον πλανήτη μας.

- Διαφήμιση -

Πέρυσι για πρώτη φορά εκδώσαμε ημερολόγιο του Δήμου μας με ζωγραφιές των παιδιών του Ομήρειου Δημοτικού Σχολείου Νισύρου. Τα παιδιά του σχολείου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στη δράση «Ζωγραφίζω το νησί μου”, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας της Νισύρου, στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO, αλλά και της προετοιμασίας του Δημοτικού σχολείου της Νισύρου για την ένταξή του στο Παγκόσμιο Δίκτυο ASPNET των UNESCO SCHOOLS.

Ο ενθουσιασμός σας και τα θερμά σας σχόλια έγιναν η ενθάρρυνση για να επαναλάβουμε και φέτος το εγχείρημα. Όχι πολύ μακριά από το περσινό θέμα, τα παιδιά. Γιατί όπως λέει και ο Ευγένιος Τριβιζάς: «Μόνο αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε τον καλλιτέχνη μέσα στο παιδί, έχουμε ελπίδα να αποφύγουμε την στασιμότητα, την αδράνεια και την κοινωνική αποτελμάτωση». Η δημιουργός και καλλιτέχνιδα Ειρήνη Ροδοπούλου, την οποία ευχαριστώ θερμά για το υπέροχο αποτέλεσμα, εμπνεύστηκε με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα το φετινό ημερολόγιο με εικόνες παιδικές αποτυπωμένες πάνω σε παλιά υφάσματα της Νισύρου.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, το μέλλον της Νισύρου, το μέλλον της Ελλάδας μας. Η δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βοηθήσουμε τα σχολεία μας στην εύρυθμη λειτουργία τους και στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών που συμβάλουν στη μάθηση.

Σας παρουσιάζουμε το φετινό μας ημερολόγιο το οποίο θα φτάσει σε κάθε σπίτι στη Νίσυρο αλλά και εκτός, να συνοδεύει την καθημερινότητά μας με τα φωτεινά του χρώματα, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Το 2023 να είναι μια χρονιά Ειρήνης, Αλήθειας, Αγάπης, Ελπίδας, Ενότητας, Συλλογικότητας, Αλληλεγγύης, Προόδου και Ευημερίας.

Εγκάρδιες ευχές για μια Δημιουργική Νέα Χρονιά με υγεία και Ευτυχία!

- Διαφήμιση -

Το ημερολόγιο διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να το δείτε ηλεκτρονικά από εδώ:

https://education.echochroma.eu/nisyros/%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9F%20%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%202023.pdf

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα