Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
29.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΔημήτρης Γάκης: Η βράβευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποδεικνύει ότι οι μεγάλες διακρίσεις...

Δημήτρης Γάκης: Η βράβευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποδεικνύει ότι οι μεγάλες διακρίσεις είναι δημιουργία εκπαιδευτικών και φοιτητών

- Διαφήμιση -

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παρευρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το Center of Language Education and Cooperation(CLECγια την πρωτότυπη εφαρμογή εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας. Την απονομή του βραβείου πραγματοποίησε η Αντιπρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. 

Ήταν μια μεγάλη μέρα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με παγκόσμιο αντίκτυπο και προβολή. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας διά της παρουσίας της Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της πολυπληθούς Αντιπροσωπίας που την συνόδευε, αναγνώρισε την εφαρμογή εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας σαν μια πρωτότυπη εργασία η οποία έχει ήδη παγκόσμια εφαρμογή. 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου απέδειξε ότι δεν είναι το μέγεθος που μπορεί να δημιουργήσει τις Μεγάλες διακρίσεις αλλά το επίπεδο των εκπαιδευτικών και των φοιτητών. Απέδειξε για μια ακόμα φορά, ότι ο «μικρός λαός» μας μπορεί και πολεμά δίχως επιστημονικά σπαθιά και βόλια για όλου του κόσμου το επιστημονικό φως.

- Διαφήμιση -

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. 

Ρόδος 23-2-2023

 

Γραφείο τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.