«Share Sun! Share Life!»

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άγιος Εφραίμ» και την Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Πότε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026

Μοιράσου

Διαφήμιση
«Share Sun! Share Life!»: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άγιος Εφραίμ» και την Π.Ο.Σ.Ε.Α.

«Share Sun! Share Life!»

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Άγιος Εφραίμ» και την Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Διαφήμιση

Δες περισσότερες εκδηλώσεις: 

Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο allsun Hotels, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο allsun Hotel Irene Palace, στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης με επίκεντρο τον άνθρωπο και την εθελοντική προσφορά.

Μετά τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα ξενοδοχεία allsun Hotel Calypso Beach και allsun Hotel Calypso Palace, τη σκυτάλη παίρνει το allsun Hotel Irene Palace, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των αναγκών σε αίμα. Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η είσοδος του ξενοδοχειακού ομίλου στον χώρο της κοινωνικής προσφοράς αναδεικνύει ότι η φιλοξενία εκφράζεται και μέσα από την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Παράλληλα, τονίζεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί δείγμα πολιτισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, με τη δράση να φιλοδοξεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού.

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

24 Οκτωβρίου – 25 Οκτωβρίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr