Ο λογαριασμός μου

Στη Ρόδο ο Λευτέρης Λαζάρου για το πρώτο masterclass της χρονιάς από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Μοιράσου

Πληροφορίες

Διαφήμιση

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef και ambassador της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου, θα βρεθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας στη Ρόδο για ένα σεμινάριο εισαγωγής στη γαστρονομία.

Αντικείμενο του masterclass η παρουσίαση βασικών παρασκευών γύρω από τη μαγειρική τέχνη εστιάζοντας στο ψάρι που αποτελεί άλλωστε σημείο αναφοράς για τον κορυφαίο Έλληνα chef.

Οι λάτρεις της γαστρονομίας, επαγγελματίες ή σπουδαστές Σχολών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντας στη Γραμματεία της Σχολής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο εγκαινιάζει τον κύκλο εξειδικευμένων Masterclasses που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους chefs και pastry chefs στη χώρα με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της γαστρονομίας αλλά και τη δημιουργία ασυναγώνιστων hands-on εμπειριών για όλους.

 

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΩΡΑ: 12:00

ΠΟΥ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος, Βύρωνος 1, Ρόδος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2241 240840, κ. Γιάννης Λυκομήτρος

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

3 Ιουλίου – 12 Ιουλίου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Πολιτισμός

Μια λαμπερή γιορτή πιάνου στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός, Κοινωνία

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από τον Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου!

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση