Thursday, April 18, 2024
18 C
Rhodes
HomeΕκδηλώσειςΓιορτή Λήξης Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Γιορτή Λήξης Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

- Διαφήμιση -

Τα Εκπαιδευτήρια Δωδεκανήσου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, γιόρτασαν τη λήξη του σχολικού έτους με μια μελωδική εκδήλωση, αφιερωμένη στην καλλιτεχνική διαδρομή του δημοφιλούς τραγουδιστή και τραγουδοποιού Νίκου Πορτοκάλογλου. Ο κόσμος κατέκλυσε από νωρίς το θέατρο μεσαιωνικής τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» με ενθουσιασμό και γιορτινή διάθεση.

Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησαν οι χαιρετισμοί του Γενικού Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων, κ. Κυριάκου Κυριακούλη, καθώς και της εκπροσώπου του «Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών, Ροδαυγή», κ. Ντίνας Μαχαιρίδη. Η κ. Μαχαιρίδη παραλαμβάνοντας την επιταγή με τα έσοδα εκδηλώσεων του σχολείου συνεχάρη το σχολείο για το φιλανθρωπικό του έργο και ευχαρίστησε τη διεύθυνση για τη συνεργασία και τη στήριξη του έργου του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια, επί σκηνής ανέβηκαν οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των μουσικών και χορευτικών συνόλων του σχολείου, που «έντυσαν» μουσικοχορευτικά τα τραγούδια του τιμώμενου καλλιτέχνη, εντυπωσιάζοντας το κοινό με το ταλέντο τους. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συγκινημένος συνεχάρη τα παιδιά και τους συντελεστές για το μουσικό αφιέρωμα που επιμελήθηκαν προς τιμήν του. Ερμήνευσε, μάλιστα, με την ξεχωριστή φωνή του αγαπημένα τραγούδια του, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μουσικές περιπλανήσεις. Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» απένειμε στον προσκεκλημένο καλλιτέχνη αναμνηστική πλακέτα για τη σημαντική προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Κατά τη λήξη της γιορτής, η σκηνή πλημμύρισε από τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των βαθμίδων του σχολείου, που συνόδευσαν τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο τραγούδι «Πάνω απ’ τα σύννεφα». Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι του σχολείου ένωσαν τις φωνές τους, σκορπίζοντας στην ατμόσφαιρα πινελιές αισιοδοξίας και καλοκαιρινής ανεμελιάς. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβρη για ένα ακόμα δημιουργικό σχολικό έτος με καινοτόμες δράσεις, πρωτοπόρες ιδέες και αξιακό προσανατολισμό.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.