Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΤην πιστοποίηση της AIMS και της ΙΑΑF έχει και επίσημα ο 4ος...

Την πιστοποίηση της AIMS και της ΙΑΑF έχει και επίσημα ο 4ος Μαραθώνιος Ρόδου

- Διαφήμιση -

Το περασμένο τριήμερο ο επίσημος μετρητής του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Δούσης,ο τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου Ρόδου Νίκος Πολιάς μαζί με το συνεργάτη του Ηλία Μαυροειδέα,αλλά και τον Σάββα Διακονικόλα,τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου,προχώρησαν στην επίσημη μέτρηση και πιστοποίηση της διαδρομής του 4ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου.

Η διαδρομή ήταν πιστοποιημένη και τα προηγούμενα χρόνια,αλλά επειδή έγιναν κάποιες αλλαγές για τη βελτίωση της,έπρεπε να μετρηθεί πάλι από την αρχή και πλέον όλοι οι χρόνοι που θα πετύχουν οι αθλητές είναι επίσημοι και αναγνωρίζονται από την Ένωση Διεθνών Μαραθώνιων και Δρόμων Απόστασης (ΑΙΜS) καθώς και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF).Μέτρηση έγινε και στις μικρότερες αποστάσεις των 5.000 και 10.000 μέτρων.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο,τον Ημιμαραθώνιο,αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου,με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου,ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

- Διαφήμιση -

Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes,ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels.Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο,επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull,χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols,Μελισσοκομική Δωδεκανήσου,Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα,ΒΑΠ Κουγιός,Ioannidis Hotels,Semiramis Hotel.

Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα,Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

- Διαφήμιση -

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

 

                                                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                               ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

 

- Διαφήμιση -

 

 

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις