Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
26.6 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓια τον άνθρωπο«Η συναυλία των παιδιών στην ‘‘Αυλή της Αγάπης’’!»

«Η συναυλία των παιδιών στην ‘‘Αυλή της Αγάπης’’!»

- Διαφήμιση -

«Κόκκινη κλωστή δεμένη στην αγάπη τυλιγμένη…»

Έτσι αρχίζει «Η συναυλία των παιδιών στην αυλή της αγάπης» που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, στις 7.30 μ.μ., στην Πλατεία Αργυροκάστρου που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη, λίγο πριν φτάσουμε στην Πλατεία Μουσείου.

Η συναυλία γίνεται στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Τάκης Βούης.

«ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», Παίρνουν μέρος τα ΠΑΙΔΙΑ, οι ΜΕΓΆΛΟΙ κάθε ηλικίας που μέσα τους σκιρτά ακόμα το παιδί, και το μουσικοπαιδαγωγικό σύνολο «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», που αποτελείται από τους: Γιώργο Σακελλαρίδη, Δημήτρη Ιωσήφ, Ελευθερία Ζαράκη, Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

- Διαφήμιση -

«Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» σίγουρα δεν είναι μια πραγματική αυλή! Γι’ αυτό, με φανταστικό και παραμυθένιο τρόπο και με μόνη πραγματικότητα τα τραγούδια, θα ψάξουμε να βρούμε τα «κλειδιά» αυτής της «ΑΥΛΗΣ», κι όταν τα βρούμε θα μπούμε για να «ανακαλύψουμε» το μεγαλείο της ΑΓΑΠΗΣ!

Καθώς η συναυλία θα εξελίσσεται όλοι θα έρθουμε πίσω απ’ τα μικρόφωνα και σαν μια μεγάλη ΧΟΡΩΔΙΑ και ΟΡΧΗΣΤΡΑ, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε μέρος στο σενάριο του ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ που θα «υφαίνει» «ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Αλήθεια παιδιά. Πως λέτε να «μιλήσουν» για ΑΓΑΠΗ τα τραγούδια, οι χοροί, το παιχνίδι, το παραμύθι; Θα βγούμε από την «ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;» κι αν βγούμε, τι θα απογίνει η ΑΓΑΠΗ; Θα την αφήσουμε εκεί; Θα την πάρουμε στις ψυχές μας; Θα την μοιραστούμε με τους άλλους; Τα «χρώματα» των ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ θα «βάψουν» με ΑΓΑΠΗ τις καρδιές μας;

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.