Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔιεθνείς ΔιοργανώσειςΗ Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρούσα και στη “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρούσα και στη “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες

- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής τουριστικής προβολής που εφαρμόζει, συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετά την ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι, την ΒΟΟΤ στο Ντίσελντορφ και τη “New York Times Travel Show” στη Νέα Υόρκη, παίρνει μέρος στη SALON DES VACANCES στις Βρυξέλλες (7 – 10 Φεβρουαρίου 2019)!

Όπως πάντα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει τη δυνατότητα στους νησιωτικούς δήμους αλλά και στις τουριστικές επιχειρήσεις να παίρνουν μέρος δωρεάν κάτω από την «ομπρέλα» της προκειμένου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν στις αγορές και να συνάψουν νέες συνεργασίες. Συγκεκριμένα, η “Salon des Vacances”, όπου θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 800 εκθέτες από 70 χώρες, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στο Βέλγιο.

«Οι τουριστικές εκθέσεις συγκεντρώνουν τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν τους πλέον κατάλληλους χώρους για δικτύωση και προβολή. Στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο, παίρνουμε μέρος σε όλα τα μεγάλα τουριστικά ραντεβού, φιλοξενώντας τους νησιωτικούς δήμους και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Το Νότιο Αιγαίο έχει καταφέρει να αφήσει δυνατό το στίγμα του στις τουριστικές αγορές, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τη μεγάλη πρωτιά τουριστικών εσόδων και διανυκτερεύσεων κατά το προηγούμενο έτος (βλ. στοιχεία της ΤτΕ για το πρώτο εννεάμηνο του 2018). Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά να ενισχύσουμε τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα