Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΠραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του 4ου Γυμνασίου Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του 4ου Γυμνασίου Ρόδου

- Διαφήμιση -

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ρόδου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ρόδου ευχαριστεί δημόσια όλους όσοι βοήθησαν, συμμετείχαν και συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο  στη διεξαγωγή του χριστουγεννιάτικου bazaar που έλαβε χώρα στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου 2022 στον χώρο του Καζούλλειου Γυμνασίου.

Το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, κυρίως εξαιτίας της δικής σας συμμετοχής και συνεισφοράς τόσο στις κατασκευές, όσο και στην παρασκευή και προσφορά φαγητών και γλυκών και της οικονομικής στήριξης που παρείχατε στο σύλλογό μας μέσω των αγορών σας.

 

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας και το 15μελές συμβούλιο του σχολείου, τον σύλλογο διδασκόντων και τον διευθυντή του σχολείου μας που συνεισέφεραν τα μέγιστα με την παραχώρηση του γυμναστηρίου και τη στήριξη που μας παρείχαν για την υλοποίηση του bazaar.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς- δωρητές της προσπάθειάς μας

Σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί όπου κριθεί αναγκαίο, για να καλύψει ανάγκες του σχολείου, με γνώμονα, πάντα, το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά για τη συνεισφορά και τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε να έχετε εσείς και οι οικογένειές σας μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά!»

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα