Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.2 C
Rhodes

1ο Biz-ness Salon Rhodes

- Διαφήμιση -

Σας προσκαλούμε στο Biz-ness Salon Rhodes που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 19:30 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος), από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Bizrupt, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου.

Με αφορμή την επίσκεψή του Bizrupt στη Ρόδο για το δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Foundit, καλούμε δύο επιτυχημένους επιχειρηματίες με καταγωγή από τη Ρόδο να επιστρέψουν στο νησί τους για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση γύρω από τα επιχειρηματικά τους βήματα και τα exit που πέτυχαν με τις επιχειρήσεις που δημιούργησαν από το μηδέν.

Μαζί μας θα είναι οι:

Φρανκ Μαούνης, Chairman, Oxygen Pelatologio, Entrepreneur & Investor
Ο Φραγκούλης Μαούνης γεννήθηκε στην Ρόδο. Έχει πτυχίο ηλεκτρολογίας από το ΤΕΙ Κρήτης, μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Distributed and Multimedia Information Systems από το πανεπιστήμιο Heriot Watt του Εδιμβούργου και MBA από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάστηκε για σειρά ετών στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της FORTHnet (NOVA) στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης (FORTH) και το 2004 συν-δημιούργησε την εταιρεία Papaki και το 2005 την εταιρία TopHost, οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα συνθέσουν την Enartia Α.Ε. Η τελευταία μεταξύ των άλλων γίνεται ο πρώτος ICANN καταχωρητής στην Ελλάδα, επιλέχθηκε ως μια από τις 5000 πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη
και βραβεύτηκε ανάμεσα στα καλύτερα “Best Workplaces”. Από το 2015 και μετά, εξυπηρετεί πάνω από το 53% των ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ εξαγόρασε το 100% της αλβανικής Host.al, το 50% της σερβικής Mint.rs και το 2021 έγινε μέλος του ομίλου Team.Blue. Από τον Μάιο του 2020 ο Φραγκούλης Μαούνης είναι Chairman της εταιρίας Oxygen Pelatologio και έχει επενδύσει σε διάφορες τεχνολογικές εταιρείες.

- Διαφήμιση -

Μάνος Μοσχούς, Co-Founder & CTO, AbZorba Games, Entrepreneur & Business Angel
Ο Μάνος Μοσχούς είναι ενας εκ των ιδρυτών της AbZorba Games μιας νεοφυούς επιχείρησης που ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 με σκοπό την ανάπτυξη online καζίνο παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα.
Η AbZorba Games έλαβε χρηματοδότηση το 2012 από επενδυτές του εξωτερικού και μετά από τρία έτη ανάπτυξης με εντυπωσιακούς ρυθμούς εξαγοράστηκε το 2015 από την αυστριακή Novomatic/Greentube, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στον κόσμο με πάνω από 25.000 εργαζομένους, σε περισσότερες από 50 χώρες και παρουσία σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Μάνος σήμερα παραμένει Τεχνικός Διευθυντής στην AbZorba Games, η οποία απασχολεί περισσότερα από 30 άτομα σε Αθήνα και Βιέννη.
Ο Μάνος σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ παράλληλα ήταν μέλος του εργαστηρίου κατανεμημένων συστημάτων και ασφάλειας δικτύων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ICS FORTH) στο Ηράκλειο της Κρήτης μέχρι και το 2008. Επιπλέον, είναι ένας εκ των συνιδρυτών του δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματικών Αγγέλων (Hellenic Business Angel Network) και ενεργός επιχειρηματικός άγγελος υποστηρίζοντας ενεργά νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η είσοδος στο event είναι εντελώς δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κλείστε τη θέση σας ηλεκτρονικά από εδώ
https://www.tickettailor.com/events/bizrupt/835598

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα