Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
28.8 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμόςΗλεκτρικό ποδήλατο, Ηλεκτρικό Scooter: Πρακτικό, οικολογικό και οικονομικό

Ηλεκτρικό ποδήλατο, Ηλεκτρικό Scooter: Πρακτικό, οικολογικό και οικονομικό

- Διαφήμιση -

Με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ζωής και με την τιμή των καυσίμων να φτάνει στα ύψη, η ανάγκη για νέες επιλογές και λύσεις μετακίνησης, εντός και εκτός πόλης, είναι πιο έκδηλη από ποτέ.
Το ποδήλατο και μάλιστα στην ηλεκτροκίνητη (υποβοηθούμενη) εκδοχή του, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό και οι ποδηλάτες συνεχώς αυξάνονται, οργανώνονται και ταυτόχρονα οι άλλοι οδηγοί μαθαίνουν να συμπεριφέρονται ανάλογα συνυπολογίζοντας το ποδήλατο πλέον στην οδηγική τους συμπεριφορά. Το ποδήλατο είναι πλέον κομμάτι της ζωής μιας πόλης και αποτελεί για πολλούς έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Από την άλλη, το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης για όλους:
1. Το πετάλι είναι πλέον ξεκούραστο (κατ’ επιλογή)
2. Η μετακίνηση είναι άνετη
3. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές, σε κόστος, σχεδίαση, εμφάνιση
4. Το παλιό ποδήλατο μετατρέπεται σε ηλεκτρικό με σχετικά μικρό κόστος.

Αλλά και πάλι, το ποδήλατο, συμβατικό ή ηλεκτρικό, είναι ένας τρόπος ζωής, που κάποιος πρέπει συνειδητά να επιλέξει. Οι τεχνολογίες εξελίξεις και η ανάγκη για αυτόνομα δίκυκλα ώθησαν εταιρείες να αναπτύξουν το ηλεκτρικό scooter. Κάποτε ως ηλεκτρικό scooter αναφερόταν ένα μικρό δίκυκλο κινούμενο μέσω ηλεκτροκινητήρα, με πολύ μικρές μέγιστες ταχύτητες και ακόμη μικρότερη εμβέλεια, δηλ. απόσταση που μπορούσε να διανύσει με μία μόνο φόρτιση.
Σήμερα, το ηλεκτρικό scooter και το ηλεκτρικό ποδήλατο αποτελούν μία ξεκάθαρη εναλλακτική από τα βενζινοκίνητα δίκυκλα καθώς πλέον παρουσιάζουν τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις άμεσα ανταγωνιστικές με τους μηχανοκίνητους συγγενείς τους!
(συνεχίζεται)

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα